{WEDDINGS} Peridot & Rose & White (10. 3. - 14. 3. 15% OFF)

---------------------------------------------------------------------------------------------------



Protože máme měsíc v barvách 

budou i novinky tohoto týdne v těchto barvách.


Nejdříve INOVACE....neboli zlepšení, protože se stále snažím své výrobky vylepšovat 
a cenu nezvyšovat, spíš naopak (některé výrobky mají nižší cenu než minulý rok)...

Kolekce Ears & Coccoon je jednou z nich.
Inovované jsou barevné řady Rose a Peridot Green.

A co je nového?

1. všechny náhrdelníky, náramky, náušnice a tiary jsou více vyplněné a vypletené barevným rokailem než stříbrným, šperky jsou tak více vybarvené a vzhled je více kompaktní.


2. Ze souprav zmizely (a také z ostatních starších kolekcí, které jsou v nabídce budou mizet) 3 kusy pinet, neboť ne každá nevěsta je využije ve svém účesu, cena je o tyto pinety a ještě kousek snížena, zato se objevily na četné žádosti zákaznic dvě nové varianty souprav a to náhrdelníky + micronáušnice.
Pinety a ostatní vlasové ozdoby (čelenka, tiara/ozdoba k závoji) z této kolekce si tak budete moci podle potřeby dokoupit zvlášť.


3. Náušnice a soupravy s dlouhými náušnicemi mají možnost zvolit si různé druhy náušnicových háčků:

- standardní otevřené a zdobené perličkami klasické afroháčky z postříbřených bezniklových drátů, tyto jsou vhodné pro všechny, které nemohou nosit standardní bižuterní afroháčky, obsahující nikl a další alergeny, tyto komponenty nepoužívám.

- otevřené afroháčky zdobené perličkami vyrobené z chirurgické oceli  (materiál je stejný, jako ocel, ze které se vyrábí např. zubní rovnátka nebo kloubní náhrady), háčky jsou trošičku tmavší, než standardní postříbřené háčky, což je dáno materiálem - ocelí.

- pro milovnice uzavřeného zapínání náušnic je tady možnost vyrobit zdobenou puzetu, součástí je i silikonový "beránek" - zarážka, díky tomuto zapínání jsou náušnice i o 1cm kratší.

- pro těžké alergiky, kteří nesnesou nic, pouze 24ct zlato (se kterým nemohu pracovat, neboť nejsem vyučená zlatnice) mám tady docela raritku a to průsvitné plastové háčky (ano, opravdu existují)


- dodatečně mě napadla ještě jedna možnost a to pro dámy, které nemají dírky = postříbřené miniklipsy, které svým vzhledem imitují uzavřené anglické zapínání.
Co nejdříve tato možnost bude také v nabídce e-shopu, pokud byste potřebovaly náušnice s klipsami rychleji, než se mi to podaří, napište do poznámky objednávky.



A teď NOVINKY...
...máme tady několik novinek z oddílu svatební papeterie a to:

prozatím jen kniha hostů standard (15x20cm) a text se stojánkem ke knize hostů A5.
Všechny květy v této kolekci jsem vlastnoručně barvila, tvarovala a dozdobila sama, což mě ohromně bavilo, takže se určitě můžete těšit v budoucnu na více knih s "mými" vlastními květy.




další novinkou je bílo-zelené album maxi (30x30 cm) z kolekce
Papíry na deskách jsou tentokrát vzorované scrapbookové papíry, bílá saténová stuha, koupené květy bílé hortenzie a filigránový kartonový rámeček, který pokaždé barvím znovu a znovu, proto není možné vyrobit dvě úplně totožná alba. Do rámečku je možné vlepit fotografii.
Nově je možné k albu zvolit bílé nebo černé vnitřní listy, volitelnou částí je také nabídka listu s kapsou na svatební DVD, ozdobný label (malý obdélníkový kartonek, zdobený tištěnými jmény a datem svatby a stínovaný razítkovacími inkousty, label se zavazuji pomocí saténové stuhy na jeden z vázacích kroužků) a kartonová ozdobná krabice (krabice je z 1mm bílé lepenky, zdobená stuhou, květy a razítkem, novinkou je také bílý hedvábný papír s ručně tištěnými razítky, které jsou i uvnitř listů alba a do kterého se album zavine).

Měla jsem už i několik dotazů na počet vnitřních listů v albu.
Standardní nabídka je od 30+1 list s tiskem až do 70+1 list s tiskem, vždy odstupňováno po 10 listech.
Protože jsem objevila v zahraničním obchodu se scrap-materiálem také obří vázací kroužky o průměru až 7,6cm (prozatím jsem měla k dispozici pouze 5cm kroužky), je možné vyrobit album na přání i s větším počtem stran než je 70+1.
Menší počet je samozřejmě také možný.

Pokud byste měli o tuto variantu zájem, budu ráda, když mě nejprve budete kontaktovat mailem, abychom mohli dořešit detaily.


třetí papeteriovou novinkou je krabice na svatební dary
Celá krabice je postříkaná světle růžovým pigmentem se zlatými třpytkami, který míchám sama, krabici zdobí růžová stuha, růžové bezové kvítky a pěnové růže, ručně barvené lístky a mnou vyrobený květ kamélie, jehož střed tvoří velký perlový scrap-nýtek a fuchsiové třpytky.

Na této krabici jsem poprvé použila lístky, které jsem vyrobila na nově koupeném stroji BigShot, který dokáže pomocí embosovacích kapes vytlačit do papíru různé reliéfy a vzory a pomocí vyřezávacích šablon vyřezat různé tvary nejen z papíru, ale také třeba z filcu, takže se máte na co těšit :)



No a nejlepší nakonec....
kolekce LEAFS: PERIDOT.


Aneb náročné wire-wrappingové svatební šperky na míru nevěsty. Kolekce znázorňuje konečky s lístky břečťanu a obsahuje:

- soupravu (asymetricky řešený náhrdelník, který je vhodný pro svatební šaty s malým výstřihem, přední část je hluboká pouze 5cm a náušnice se dvěma lístky), dále 



- náramek s propletenými větvičkami, 



- fascinátor do účesu (i účesu z krátkých vlasů), standardně je fascinátor vyroben s několika malými očky na spodní straně, kterými kadeřnice protahuje pinety, sponky nebo drátky, pomocí nichž ozdobu upevňuje do účesu, pro ty, které si vytváří svatební účesy samy je možné zvolit připevnění také 
- na čelenkový základ a použít ozdobu jako čelenku,
- na brožový můstek a použít jako brož, třeba na svatební šaty, svetřík nebo kytici,
- na minihřebínek a použít jako hřeben do vlasů.

a poslední je


- nákotník = ozdoba na kotník se dvěma lístky na jemném řetízku, 
zkrácenou verzi lze použít i jako levnější náhradu za náramek. 


A to je pro dnešek vše :)

Nezapomeňte, na naše malé JARNÍ GIVEAWAY
kdy můžete zdarma získat jemné náušnice s krystalky a přívěsky Swarovski

Přeji krásný den všem a pokud zde napíšete i nějaký komentář, tak díky i za něj :)

Děkuji za pozornost

Komentáře

OBLÍBENÉ ČLÁNKY